Vraagbundeling Kromme Rijnstreek gaat van start

Geplaatst op: 08 maart 2018

De aanleg van glasvezel in het buitengebied van gemeenten in de Kromme Rijnstreek is weer een stukje dichterbij gekomen. Veel bewoners van het gebied hebben eerder in de interessepeiling, die door het breedbandteam van O-gen is uitgevoerd, al aangegeven belangstelling te hebben. Dit heeft er toe geleid dat markpartij Glasvezel in deze regio op korte termijn een glasvezelcampagne gaat starten. Na een tweetal bijeenkomsten, waar de ambassadeurs werden bijgepraat over hun werkzaamheden in de glasvezelcampagne, zullen er op 19, 20, 22 en 26 maart informatiebijeenkomsten voor de bewoners van het gebied plaatsvinden. Ieder adres, dat in aanmerking komt om mee te doen aan deze vraagbundeling, heeft van Glasvezel buitenaf een uitnodiging ontvangen.

Locaties

19 maart  Dorpshuis de Toekomst, Prinsenplein 3 Langbroek

20 maart  Boerderij Weistaar, Rottegatsteeg 6 Maarsbergen

22 maart  Landgoed Ginkelduin, Scherpenzeelseweg 53 Leersum

26 maart  Locatie 78, Burg. van der Weijerstraat 78 Bunnik

De avonden beginnen om 19.30 uur.

De glasvezelcampagne duurt tot 22 mei a.s. Als op die dag minimaal 50% van het aantal deelnemende adressen (in totaal zijn er ca. 3300 adressen) een abonnement heeft afgesloten bij 1 van de 6 deelnemende providers, dan wordt er glasvezel aangelegd. Minder dan 50% betekent dat er geen glasvezel zal worden aangelegd.

Kijk op / https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/kromme-rijnstreek voor meer informatie over de providers, lokale verkopers, ambassadeurs en overige informatie over glasvezel in de Kromme Rijnstreek. Ook kunt u op deze website de postcodecheck uitvoeren om na te gaan of u deel kunt nemen aan deze glasvezelcampagne.