Woudenberg

Op 3 november vond er een informatieavond over de aanleg van breedband in het buitengebied van Woudenberg plaats. Bekijk hier de presentatie die we daar hebben gehouden.

Op 23 december verscheen deze nieuwsbrief met informatie over de laatste ontwikkelingen met investeringsmaatschappij CIF.

Veel bewoners in Woudenberg zetten zich in als buurtambassadeur. Zij helpen O-gen door de overige buurtbewoners te enthousiasmeren om zich uit te spreken over breedband in het buitengebied. In dit document vindt u een overzicht buurtambassadeurs Woudenberg 

 

Een deel van gemeente Woudenberg heeft meegedaan in de glasvezelcampagne Gelderse Vallei Midden. Op 9 juli 2017 is deze campagne succesvol afgesloten. Meer dan 50% van de huishoudens/adressen in deze regio heeft een abonnement afgesloten bij één van de 5 providers. Dit betekent dat de Glasvezel buitenaf de aanlegwerkzaamheden voor deze adressen kon gaan opstarten. Inmiddels is de aannemer volop bezig met de daadwerkelijke aanleg.

Een klein deel van gemeente Woudenberg is benaderd vanuit Digitale Stad Leusden. De adressen, die bij Digitale Stad Leusden kunnen aansluiten, zijn door hen benaderd.

Het resterende deel van gemeente Woudenberg valt in de regio Kromme Rijnstreek. Deze glasvezelcampagne duurt tot 22 mei 2018. Tot die tijd hebben de bewoners de gelegenheid om een abonnement af te sluiten bij één van de 6 deelnemende providers. Op http://glasvezelbuitenaf.nl staat  alle informatie over de providers, ambassadeurs en lokale verkopers.