Veenendaal

Medio maart hebben de inwoners van het buitengebied een brief ontvangen van de gemeente Veenendaal: brief bewoners Veenendaal.

Op 16 mei ontvingen de inwoners van het buitengebied van Veenendaal die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in de aanleg van breedband deze nieuwsbrief.

In dit overzicht staan de buurtambassadeurs van gemeente Veenendaal: 20170411 Overzicht buurtambassadeurs Veenendaal

 

Een klein deel van gemeente Veenendaal meegedaan in de glasvezelcampagne Gelderse Vallei Midden. Op 9 juli 2017 is deze campagne succesvol afgesloten. Meer dan 50% van de huishoudens/adressen in deze regio heeft een abonnement afgesloten bij één van de 5 providers. Dit betekent dat de Glasvezel buitenaf de aanlegwerkzaamheden voor deze adressen kon gaan opstarten. Inmiddels is de aannemer volop bezig met de daadwerkelijke aanleg.

Een deel van gemeente Veenendaal valt in de regio Kromme Rijnstreek. Deze glasvezelcampagne duurt tot 22 mei 2018. Tot die tijd hebben de bewoners de gelegenheid om een abonnement af te sluiten bij één van de 6 deelnemende providers. Kijk hier voor alle informatie over de providers, ambassadeurs,  lokale verkopers en andere glasvezelonderwerpen.

Het resterende deel van gemeente Veenendaal valt in de regio Gelderse Vallei Zuid. In de derde week van mei 2018 zal Glasvezel buitenaf voor de bewoners van deze regio informatiebijeenkomsten organiseren. De deadline voor de glasvezelcampagne is 13 juli 2018.