Eemnes

20 september 2017 vindt er een informatieavond over snel internet in het buitengebied plaats. Deze zal plaatsvinden in het gemeentehuis. De inloop is vanaf 19:30 en de avond start om 20:00. De uitnodiging voor deze avond is hier te vinden, deze brief is ook verstuurd naar de bewoners die in aanmerking komen voor dit initiatief.

Op Informatie avond Eemnes kunt u de presentatie nalezen.

Veel bewoners in Eemnes hebben zich ingezet in als buurtambassadeur. Zij hebben O-gen geholpen door de overige buurtbewoners te enthousiasmeren om zich uit te spreken over breedband in het buitengebied. Via deze link komt u terecht op de ambassadeurspagina van de gemeente Eemnes. U kunt uzelf aanmelden als ambassadeur via ons contactformulier.

 

Nieuwsbrieven

Hieronder staan de nieuwsbrieven, die zijn verstuurd.

 

Een deel van het buitengebied van gemeente Eemnes (boven de A1) is door Glasvezel buitenaf toegevoegd aan de glasvezelcampagne Vallei en Veluwe Midden. De ambassadeurs, die woonachtig zijn in dit gebied, hebben veel buurtgenoten enthousiast gemaakt om ook een abonnement af te sluiten bij één van de deelnemende providers. Inmiddels is deze campagne afgerond en heeft meer dan 50% van het totaal aantal adressen een abonnement afgesloten. Dit betekent dat Glasvezel buitenaf voor dit deel van Eemnes de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel zal gaan opstarten.

O-gen is in overleg met Glasvezel buitenaf over de planning voor de aanleg van glasvezel bij de overige adressen in Eemnes.