Baarn

Op 29 november 2017 vond er een informatieavond over snel internet in het buitengebied plaats. Deze heeft plaatsgevonden op de stationsweg 18 te Baarn. Kon u niet bij deze avond aanwezig zijn, of wilt u de presentatie van deze avond nog een keer bekijken? Dan kunt u het PDF bestand van de presentatie hier vinden.

De sluitingsdatum voor de inschrijving van de gemeente Baarn is 1 maart 2018.

Veel bewoners in Baarn zetten zich in als buurtambassadeur. Zij helpen O-gen door de overige buurtbewoners te enthousiasmeren om zich uit te spreken over breedband in het buitengebied. U kunt uzelf aanmelden als ambassadeur via ons contactformulier. Via deze link komt u terecht op de ambassadeurspagina van de gemeente Baarn. De huidige stand van het percentage in uw gemeente vindt u op deze pagina.

 

Nieuwsbrieven

Om de twee weken ontvangen de ingeschreven bewoners een nieuwsbrief in hun mailbox. Hieronder zijn alle nieuwsbrieven te vinden en kunt u deze alsnog lezen.

Op de afbeelding hieronder staat met punten aangegeven waar de adressen zich bevinden in Baarn die in aanmerking komen voor snel internet. Door op de afbeelding te klikken wordt deze groter weergegeven.

Informatieavond Baarn