Amersfoort

Voor de start van de campagne voor de interessepeiling is er een informatieavond georganiseerd. Deze heeft plaatsgevonden op donderdag 23 november 2017, in café de Plank te Hoogland. Kon u niet bij deze avond aanwezig zijn, of wilt u de presentatie van deze avond nog een keer bekijken? Dan kunt u het PDF bestand van de presentatie hier vinden.

Foto: Informatieavond 23 november 2017 Amersfoort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel bewoners in Amersfoort hebben ingezet als buurtambassadeur. Zij hebben O-gen geholpen door de overige buurtbewoners te enthousiasmeren om zich uit te spreken over breedband in het buitengebied. Via deze link komt u terecht op de ambassadeurspagina van de gemeente Amersfoort.

Nieuwsbrieven

Hieronder de nieuwsbrieven, die zijn verstuurd.

 

Een aantal adressen in het buitengebied van Amersfoort heeft mee kunnen doen aan de glasvezelcampagne in de regio Vallei en Veluwe Midden. Naast een deel van gemeente Amersfoort, maakten gemeente Bunschoten, Nijkerk en delen van Eemnes, Baarn, Putten, Barneveld en Apeldoorn ook deel uit van deze regio. Begin mei 2018 is deze glasvezelcampagne succesvol afgerond. Meer dan 50% van de adressen in deze regio heeft een abonnement bij één van de 5 deelnemende providers afgesloten. Glasvezel buitenaf gaat dus starten met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Daarnaast kunnen een aantal adressen in gemeente Amersfoort (Stoutenburg-Noord) aansluiten bij het traject, dat door Digitale Stad Leusden is opgezet.

O-gen is in gesprek met Glasvezel buitenaf over de planning voor de aansluiting van de resterende adressen in gemeente Amersfoort.