Ambassadeurs gemeente Baarn

Veel bewoners in Baarn hebben zich ingezet als buurtambassadeur. Zij hebben O-gen geholpen door de overige buurtbewoners te enthousiasmeren om zich uit te spreken over breedband in het buitengebied.

Glasvezel buitenaf heeft een deel van gemeente Baarn (boven de A1) toegevoegd aan de glasvezelcampagne Vallei en Veluwe Midden. De ambassadeur, die in dit gebied woont, heeft in deze campagne ook een rol vervuld en de buurtgenoten enthousiast gemaakt om ook een abonnement af te sluiten bij één van de deelnemende providers. Inmiddels is deze glasvezelcampagne afgerond en hebben meer dan de benodigde 50% van het totaal aantal adressen een abonnement afgesloten. Dit betekent dat Glasvezel buitenaf de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel in het deelnemende deel van Baarn zal gaan opstarten.

O-gen is in overleg met Glasvezel buitenaf over de planning rondom de resterende adressen. Dit betekent dat de ambassadeurs op dit moment even geen rol kunnen vervullen. Zodra er meer duidelijk is over de  planning, zullen de ambassadeurs weer benaderd worden.

Rein & Esther Berends

Hoge Vuursche weg

E.P. Insinger

Biltseweg

M. de Klerk

Robert Hilhorst

Zuidereind

Hans Looyschelder

Zandheuvelweg

Helma Jansen

Conny Wiersma

Michael Smit

< Terug naar het overzicht